Ingredienser - 4 portioner
- 3 dl matvete
- 1 burk kronärtskockshjärtan (390 g)
- 150 g fetaost
- 2 rödlökar
- 1 msk olivolja
- 1/2 röd chilifrukt
- 1/2 tsk salt + 1 krm svartpeppar
- 1 påse mixsallad (80 g)
Tillagning
- Koka matvetet enligt anvisningen på förpackningen.
- Häll av kronärtskockshjärtana.
- Skär fetaosten i stavar.
- Skala och klyfta löken, fräs den glansig i olivoljan. Finhacka chilifrukten och rör ner.
- Blanda lökfräset med matvetet, salta och peppra. Toppa med kronärtskockshjärtan och fetaost. Servera med salladen.
Energi per portion 386 kcal
Käla & bild: Laga lätt
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar