- ½ apelsin
- ½ äpple
- Saften av ½ citron
- 30 g björnbär
- 30 g blåbär
- 25 g vindruvor
- 10 granatäpplekärnor
- 10 g hasselnötter
- 2 dl lättyoghurt
- 30 g müsli med torkad frukt
- Te eller kaffe
Tillagning
- Skär apelsinen i filéer och äpplet i klyftor.
- Droppa över citronsaft.
- Skölj björnbär, blåbär och vindruvor och blanda alltihop.
- Dekorera med granatäpplekärnor och tunna skivor av hasselnötter.
- Servera fruktsalladen med en skål yoghurt och ekologisk müsli med torkad frukt samt kaffe eller te om du vill.
Energi per person: 385 kcal · Fett: 9 g · Protein: 15 g · Kolhydrater: 60 g · Fibrer: 8 g
Källa & bild: iForm
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar