Ingredieser - 4 portioner
- ca 500 g utskuren biff
- 1 msk olivolja
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 påse färdigskuren blandsallad
- 1 burk grillad paprika i olja
- 4 tortillabröd
Getostkräm:
- 150 g getost av krämig sort, utan kant
- ca ½ dl mjölk eller vatten
- 1 krm salt
- ½ krm svartpeppar
Tillagning
- Getostkräm: Smula getosten, häll på lite mjölk. Finfördela med gaffel eller mixa med stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
- Stek biffen i olivolja några minuter på var sida tills innertemperaturen är 60 grader. Salta och peppra.
- Värm tortillabröd i torr stekpanna eller i ugn och lägg upp på tallrik. Lägg på sallad och grillad paprika, skär biffen i tunna skivor och lägg ovanpå salladen. Ringla över getostkräm och servera genast.
Energi per portion: 383 kcal, 23 g fett, 41 g protein, 3 g kolhydrater
Källa & bild: DN
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar