lördag 14 mars 2009

Biffwrap


Ingredieser - 4 portioner
  • ca 500 g utskuren biff
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 påse färdigskuren blandsallad
  • 1 burk grillad paprika i olja
  • 4 tortillabröd

Getostkräm:

  • 150 g getost av krämig sort, utan kant
  • ca ½ dl mjölk eller vatten
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar

Tillagning

  1. Getostkräm: Smula getosten, häll på lite mjölk. Finfördela med gaffel eller mixa med stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek biffen i olivolja några minuter på var sida tills innertemperaturen är 60 grader. Salta och peppra.
  3. Värm tortillabröd i torr stekpanna eller i ugn och lägg upp på tallrik. Lägg på sallad och grillad paprika, skär biffen i tunna skivor och lägg ovanpå salladen. Ringla över getostkräm och servera genast.


Energi per portion: 383 kcal, 23 g fett, 41 g protein, 3 g kolhydrater

Källa & bild: DN

Inga kommentarer: