Ingredienser
- 4 skivor vitt formbröd
- 4 skivor mörkt formbröd
Gurkfyllning:
- 1 1/2 dl grovriven gurka
- 1/2 dl Arla Köket Kesella kvarg
- 1 krm salt
- 2 msk klippt kryddkrasse
Laxfyllning:
- 1 dl Arla Köket Kesella kvarg
- 1/2–1 msk riven pepparrot
- 1 tsk pressad citronsaft
- 2 skivor rökt lax
Tillagning
Gurkfyllning:
- Pressa vattnet ur gurkan.
- Blanda gurka, kvarg, salt och krasse.
- Bred fyllningen på 4 brödskivor.
- Tryck ihop dem. Skär bort kanterna och dela i 4 delar.
Laxfyllning:
- Blanda kvarg, pepparrot och citronsaft.
- Bred fyllningen på 4 brödskivor.
- Lägg på laxen.Tryck ihop dem. Skär bort kanterna och dela i 4 delar.
Energi per st 65 kcal, Protein 4 g, Kolhydrat 7 g, Fett 3 g
Källa: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar