Pajskal
- 337 gram kokt potatis
- 1 msk olivolja
Fyllning
- 130 gram Köttfärs 10%
- 1 dl krossade tomater konserv med lag
- 90 gram fryst spenat
- 40 gram fryst brysselkål
- 60 gram vitkål
- 90 gram röd paprika
- 40 gram champinjoner
- 120 gram morot
- 60 gram gröna bönor
- 40 gram minimjölk <0,1>
- 80 gram Soya fraiche
- 50 gram Mjukost 1%
Tillagning
Pajskal
- Mosa ihop kokt potatis med oljan och ha i lite kryddor.
- Tryck ut i formen.
- Förgrädda i ca 8 min i 200 grader.
Fyllning
- Fräs ihop alla grönsakerna med kryddor efter önskemål.
- Häll över i skål.
- Fräs köttfärs med krossade tomater och kryddor.
- Blanda ihop allt och häll i pajskalet.
- Vispa ihop mjölk, mjukost och soya.
- Häll över pajen.
- Grädda mitt i ugnen i ca 30-40 min. 200-225 grader
Energi per portion 222 kcal
Eget recept
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar