Ingredienser - 4 port
- 2 burkar blandade kokta bönor (à 410 g)
- 1 liten röd lök, i tunna skivor
- 1 påse rucola (80 g)
- ca 10 cocktailtomater, delade
- 2 msk olivolja
- 0,5 msk balsamvinäger
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- 1 krm salt
- 1 krm socker
- 0,5 krm svartpeppar
- 8 skivor rågbröd
Tillagning
1. Skölj bönorna och låt dem rinna av.
2. Varva dem med rödlök, sallad och tomater i en skål.
3. Blanda olja, vinäger, vitlök, salt, socker och peppar, häll över salladen och blanda om.
Servera med grovt bröd
En portion med tillbehör ger Energi: 387 kcal Fett: 11 g Fibrer: 11 g
Källa: Coop
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar