fredag 20 februari 2009

Äggröra med tomater och skinka

Bild: Sund.nu

Ingredienser - 1 portion
  • 2 Ägg
  • 2 msk Mjölk
  • 10 Cocktailtomater
  • 4 Skinkskivor
  • Gräslök/Kryddgrönt
  • 2 skivor Knäckebröd

Tillagning

  1. Blanda ägg, mjölk och lite salt i en lite kastrull.
  2. Värm upp under omrörning på medelhög värme tills äggröran har fått en fast konsistens.
  3. Dela cocktailtomaterna och strimla skinkan samt hacka kryddgrönt.
  4. Lägg i tomaterna i kastrullen då äggröran nästan är färdig, värm i cirka 1 minut.

    Lägg upp äggröran med tomaterna på knäckebrödet och lägg på skinkan och kryddgrönt.

Energi per portion 245 kcal 16 g fett 36 g protein 50 g kolhydrater

Källa: Sund.nu

Inga kommentarer: