Ingredienser - 2 portioner
- 150 g fullkornspasta
- 2 st paprikor, i olika färger
- 0,5 st purjolök, strimlad
- 1 st spansk pepparfrukt
- 0,5 st squash
- 1 msk rapsolja
- 0,5 tsk salt
- 2 krm peppar
- 1 st vitlöksklyfta
- 170 g kräftstjärtar, avrunna, i lag
- 30 g rucolasallad
1. Koka pastan enligt paketet.
Skölj grönsakerna och skär dem i bitar eller strimlor. Woka grönsakerna i olja i en het wokpanna eller stekpanna. Salta och peppra. Pressa över vitlöksklyftan.
2. Häll av lagen från kräftstjärtarna och vattnet från pastan.
Blanda den heta pastan med wokgrönsaker, kräftstjärtar och rucola.
Energi per portion: Ca 325 kcal, varav ca 9 g fett, 26 g kolhydrater, 34 g protein
Källa & bild: Alltommat
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar