Ingredienser - 4 portioner
- 1 påse rotfruktsmix, 600 g
- 1/2 dl matlagningsgrädde
- 2 1/2 dl standardmjölk
- 1 1/2 tsk salt
- 1 1/2 msk vitvinsvinäger
- 4 st chorizo, magra
- 1 msk rapsolja
- 1 påse (80g) ruccola
- 4 msk skånsk grov senap
Tillagning
- Koka rotfrukterna i grädde och mjölk under lock 15 min.
- Mixa till en puré med en stavmixer eller i en blender. Smaka av med salt och vinäger.
- Stek korven i oljan runt om, ca 5 min.
- Servera korv och rotfruktspuré med rucola och senap.
Näringsinnehåll per portion: 323 kcal 20 g fett, 15 g protein, 22 g kolhydrater
Källa & bild: alltommat
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar