torsdag 22 mars 2012

Korv med rotsakspuré & rucolasallad



Ingredienser - 4 portioner

  • 1 påse rotfruktsmix, 600 g
  • 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 2 1/2 dl standardmjölk
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 msk vitvinsvinäger
  • 4 st chorizo, magra
  • 1 msk rapsolja
  • 1 påse (80g) ruccola
  • 4 msk  skånsk grov senap

Tillagning

  1. Koka rotfrukterna i grädde och mjölk under lock 15 min. 
  2. Mixa till en puré med en stavmixer eller i en blender. Smaka av med salt och vinäger. 
  3. Stek korven i oljan runt om, ca 5 min. 
  4. Servera korv och rotfruktspuré med rucola och senap. 



Näringsinnehåll per portion: 323 kcal 20 g fett, 15 g protein, 22 g kolhydrater


Källa & bild: alltommat

Inga kommentarer: