Ingredienser - 8 trekanter
- 100 g rökt kalkonbröst
- 0,5 st röd paprika
- 1 st rödlöksklyfta
- 75 g färskost, naturell light (5 % fett)
- 2 msk kapris
- 1 msk timjan, hackad
- 2 krm salt
- 0,5 krm svartpeppar, nymald
- 8 st skivor fullkornsfranska
Tillagning
1. Strimla kalkonbröstet. Kärna ur och tärna paprikan. Skala och finhacka löken.
2. Blanda färskosten med kalkon, paprika, lök, kapris och timjan. Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela röran på 4 av bröden. Lägg på de andra bröden och tryck ihop.
4. Grilla mackorna i smörgåsgrill eller i våffeljärn. Skär dem mitt itu till trekanter och servera.
Energi per trekant: Ca 100 kcal, 2 g fett, 7 g protein, 13 g kolhydrater
Källa 6 bild: alltommat
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar