fredag 16 mars 2012

Rödbetstacos




Ingredienser - 4 port

  • 300 g rödbetor
  • 300 g köttfärs
  • 2 msk smör -&rapsolja
  • ½ tsk salt
  • 1 påse tacokrydda
  • 150 g Apetina® vitost

Till servering:

  • matyoghurt
  • tortillas 
  • lökskivor
  • sallad

Gör så här

  1. Skala och grovriv rödbetorna. 
  2. Bryn färsen i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. 
  3. Rör ner rödbetor, salt och kryddblandning. 
  4. Tillsätt ½-1 dl vatten och låt allt koka några min. Smula över osten. 
  5. Servera med tortillabröd, matyoghurt, lök och sallad.



Per portion exklusive tillbehör
Energi 390 kcal
Protein 26 g
Kolhydrat 16 g
Fett 25 g


Källa & bild: Arla

Inga kommentarer: