Ingredienser - 2 port
- 6 blad romansallad
- 1½ dl hel kokt dinkel
- 1 burk lätt tonfisk, 150 g
- 1 liten burk osockrad majs, 140 g
- 1 liten burk sparris
- 1 liten förpackning svarta bönor
Dressing:
- 1 msk vit balsamvinäger
- 1 msk olivolja
- 1 tsk italiensk salladskrydda
Garnera med:
- 10 stora salladskapris
- 8 körsbärstomater
- 1 kokt ägg i klyftor
Så här gör du
- Bryt salladen i bitar och lägg på ett djupt fat.
- Blanda dinkel, tonfisk, majs, sparris och bönor och häll dressingen över.
- Blanda och lägg allt på salladsbädden.
Energi per portion: 383 kcal
Källa & bild: MåBra
1 kommentar:
Det låter jättegott :)
Skicka en kommentar