torsdag 24 juni 2010

Tävling!

Nu är det dags för er att vinna lite fina priser!


Ge mig era bästa grilltips så ger jag de 3 bästa tipsen fina priser från Kelda.


1:a pris är två fina skålar


2:a-3:e pris är en T-shirt eller top


Skriv i kommentarsfältet eller maila mig era tips senast söndag den 4:e juni kl. 24.00 så utser jag en vinnare och presenterar dem här måndag den 5:e juni.

LYCKA TILL!

3 kommentarer:

Emma-Sofie sa...

Jag vill nog bidra med ett enkelt, men ack så omtyckt grilltips: Havskräftor, lök, champinjoner, lite citronsaft och två pressade vitlöksklyftor med lite örtsalt - in i folie i 25 minuter. Kanongott, kalorisnålt och enkelt. Eventuella andra grönsaker går också att fylla foliepaketen med. :)

Mian sa...

Jag delar gärna med mig av ett recept på en kanongod melonsalsa att äta till grillat kött.
Tärna en god söt melon, typ honung eller Cantaloupe. Blanda i en citron (skal och juice), 1/2 - 1 tsk salt och peppar samt en finhackad schalottenlök.
Blandningen av det sura, söta och salt är suveränt. Prova! Jag lovar att det kommer att bli en favorit.
Ha en skön midsommar!

hanna sa...

Mitt absolut bästa grilltips är denna goda krämiga potatissallad som passar fint till både grillat kött eller fisk. För 5 pers ca 750g färskpotatis, 75g sockerärtor, 3cm purjolök, 2,5dl gräddfil, 1/2dl majonnäs, 1/2msk senap, 1/2dl färsk dill sen lite salt och svartpeppar. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten, låt svalna. Halvera potatisarna. Strimla sockerärtorna, skär purjolöken tunt. Blanda gräddfil, majonnäs, senap och dill tillsammans med 1 tsk salt och 1 tsk peppar i en bunke. Vänd sedan i potatis, sockerärtor och purjolök. Garnera gärna med dillkvistar. Nu blev det visst mycket text men denna salladen är supergod och passar perfekt till grillmaten.