Ingredienser - 10 st
4 ägg100 gr naturell färskost (Philadelphiaost)
1,5 msk psylliumfröskal (Fiberhusk)
2 tsk bakpulver
2 msk chiafrön
5 dl riven ost
Toppa med: svarta vallmofrön + lite havssalt
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 g.
- Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter.
- Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten och de torra ingredienserna.
- Låt stå och svälla i ca 10 minuter.
- Klicka ut 10 höga smetbollar på bakpappersklädd plåt och sätt in mitt i ugnen i ca 10-15 minuter tills de fått fin färg utan att bli brända. Låt svalna en stund innan servering.
Näringsinnehåll per bröd:
155 kcal
9.2 g protein
1.4 g kolhydrater
11.6 g fett
- (Energifördelning: 4% kh, 25% p, 71% fett)
Källa & bild: 56kilo.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar