Glutenfria pannkakor - 400 kcal
Ingredienser - 4 portioner
- 1 dl majsmjöl
- 1 dl rismjöl
- 1 dl potatismjöl
- 1⁄2 tsk salt
- 4 dl Arla® mjölk
- 3 ägg
- 2 msk Arla® Svenskt Smör
- ev florsocker
- 2 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt
- 2 passionsfrukter
Gör så här:
- Vispa ihop de torra ingredienserna med mjölken till en klumpfri smet.
- Vispa i äggen och låt svälla ca 15 min. Smält smöret och rör ner i smeten.
- Stek tunna pannkakor. Rulla ihop pannkakorna och pudra ev över florsocker.
- Rör ihop yoghurt med passionsfrukt och servera.
Näringsvärden, per port
- 400 kcal
- Protein: 13 g
- Kolhydrater: 47 g
- Fett: 17 g
- Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar