Ingredienser - 4 portioner
- 500 g kycklingfiléer
- 1 1⁄2 tsk salt
- 2 st vitlöksklyftor
- 2 msk tomatpuré
- 1 tsk malen ingefära
- 2 tsk garam masala
- 1 tsk gurkmeja
- 1 tsk chilipulver
- Arla® Svenskt Smör
- 1 dl Arla Köket® vispgrädde
- 2 dl Arla Köket® matyoghurt
- 200 g fryst mango
- koriander
Gör så här:
- Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka vitlöken.
- Fräs vitlök, tomatpuré och kryddor i smör i en gryta. Salta kycklingen och låt den fräsa med några min.
- Tillsätt grädde och yoghurt och låt sjuda ca 5 min. Rör ner mango och sjud ytterligare 2 min. Garnera med koriander.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
- 335 kcal
- Protein: 32 g
- Kolhydrater: 12 g
- Fett: 18 g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar