Ingredienser - 1 portion
- 100 g laxfilé
- Salt och peppar
- 100 g cocktailtomater
- Gurka
- 1 klyfta rödlök
- 50 g keso med lite hackad paprika och gräslök
- 100 kokt broccoli
Tillagning:
- Skär ett snitt ända ner till skinnet på en bit laxfilén utan att skinnet skadas.
- Vik ut laxen som en kotlett. Lägg den på ett ugnssäkert fat, salta och peppra.
- Tillaga i ugnen i 225° tills fisken är klar, ca 15 min.
- Skölj och riv lite grönsallad. Blanda med cocktaitomater, gurka och 1 klyfta rödlök skuret i småbitar.
- Blanda keso med lite hackad paprika och gräslök och lägg ovanpå fisken.
- Servera med kokt broccoli, varvat med salladen.
Källa & bild: Hemmets
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar