onsdag 25 mars 2015

Lax med kesoröra - 300 kcal


Ingredienser - 1 portion 
  • 100 g laxfilé
  • Salt och peppar
  • 100 g cocktailtomater
  • Gurka
  • 1 klyfta rödlök
  • 50 g keso med lite hackad paprika och gräslök
  • 100 kokt broccoli
Tillagning:
  1. Skär ett snitt ända ner till skinnet på en bit laxfilén utan att skinnet skadas.
  2. Vik ut laxen som en kotlett. Lägg den på ett ugnssäkert fat, salta och peppra.
  3. Tillaga i ugnen i 225° tills fisken är klar, ca 15 min. 
  4. Skölj och riv lite grönsallad. Blanda med cocktaitomatergurka och 1 klyfta rödlök skuret i småbitar. 
  5. Blanda keso med lite hackad paprika och gräslök och lägg ovanpå fisken.
  6. Servera med kokt broccoli, varvat med salladen.
Källa & bild: Hemmets

Inga kommentarer: