Ingredienser - 4 port
- 500 g vit fiskfilé, t ex kolja
- 3 msk Arla® smör-&rapsolja
- 2 pressade vitlöksklyftor
- pressad saft av 1/2 citron
- 1/2 tsk salt
- 1/2 krm svartpeppar
- 1/2 dl hackad persilja
- 1/2 dl pinjenötter
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°.
- Lägg fisken i en ugnssäker form.
- Häll över smör-&rapsolja blandad med vitlök och citronsaft.
- Strö över salt, peppar, persilja och pinjenötter.
- Stek i mitten av ugnen 15-20 min.
- Servera med fräst spenat och kokt ris.
Näringsvärden per portion exklusive tillbehör
Energi 245 kcal
Protein 26 g
Kolhydrat 2 g
Fett 15 g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar