Ingredienser - 4 portioner
- 2 gula lökar
- 2 vitlöksklyftor
- 1 zucchini
- 1 röd paprika
- 1 gul paprika
- 1 msk malen spiskummin
- 1 tsk cayennepeppar
- 1 tsk malet bryggkaffe
- 2 msk olivolja
- 1 burk kidneybönor, 400 g
- 1 burk vita bönor, 400 g
- 2 burkar krossade tomater, á 400 g
- salt och svartpeppar
- 2 tsk rödvinsvinäger
- 1 knippe timjan
- 1 kvist persilja
Gör så här:
- Hacka lök, vitlök, zucchini och paprika.
- Fräs grönsaker, kryddor och kaffe gyllenbrunt i olivolja.
- Tillsätt bönor och krossade tomater och låt sjuda 5 minuter.
- Smaka av med salt, peppar och vinäger.
- Repa timjan och finhacka persilja och strö över före servering.
Energifördelning per portion: 327 kcal Fett 38,7 g, protein 71 g, kolhydrater 169 g.
Källa & bild: sund.nu
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar