Ingredienser - 2 port
- 200 g nötfärs, max 10 %
- salt och peppar
- ½ msk dijonsenap
- 1 tsk rapsolja
- 1 hackad tomat
- 1 bit tärnad gurka
- 2 msk strimlad basilika
- 2 skivor fiberfranska à 35 g, ev. glutenfria
- 2 skivor chèvre, 50 g
Servera med: blandad sallad
Så här gör du
- Sätt ugnen på 250° grillvärme.
- Blanda färsen med salt, peppar och senap.
- Forma 2 runda biffar och grilla i oljad panna.
- Blanda tomat, gurka och basilika.
- Rosta brödet, lägg först grönsaker och sedan biffar ovanpå. Täck med osten.
- Gratinera högt upp i ugnen ett par min tills osten smält.
Energi per portion: 370 kcal
Källa & bild: MåBra
1 kommentar:
Oerhört läckert! Mums:)
Skicka en kommentar