Ingredienser - 2 port
- 250 g potatis
- 2 kycklingfiléer à ca 125 g
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 msk olja
- 1½ näve blandad sallad
- 2 tomater i bitar
- ½ skivad rödlök
- ½ msk balsamvinäger
- ½ msk olivolja
Så här gör du
- Skär potatisen i klyftor.
- Placera på bakpappersklädd plåt och stek i 225° ugn ca 30 minuter.
- Krydda kycklingfiléerna och stek dem gyllenbruna i oljan.
- När du stekt potatisen i 10 minuter stoppa in kycklingen också, stek i ytterligare 20 minuter.
- Blanda samman sallad, tomater och lök och placera på två tallrikar, ringla över vinäger och olja.
- Lägg potatis och skivad kyckling ovanpå.
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar