måndag 16 maj 2011

Caesarsallad med scampi



Ingredienser - 2 port

  • 1 msk lättmajonnäs
  • 2 msk fraiche, 8 % ev. låglaktos
  • 1 sardell, finhackad
  • ½ vitlöksklyfta, riven
  • 1-2 msk vatten
  • 3+2 msk riven parmesanost, 25 g
  • 1 kruka romansallad, strimlad
  • 1 liten avokado, skivad, 100 g
  • 150 g kokta scampi eller 1 burk kräftstjärtar i lag
Servera med: 2 skivor rostad fiberfranska, ev. glutenfria

Så här gör du

  1. Blanda majonnäs, fraiche, sardell, vitlök, vatten och 3 msk ost.
  2. Blanda dressingen med salladen, fördela på 2 tallrikar.
  3. Lägg på avokado och skaldjur och strö över resten av osten.

Energi per portion: 350 kcal

Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: