söndag 1 maj 2011

Lätt svamppasta



Ingredienser - 4 port
  • 300 g pasta, t ex penne
  • 500 g blandad svamp
  • 2 msk Arla® smör-&rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 ½ dl Kelda® Laga mat 4%
  • 1 msk senap
  • ½ dl hackad gräslök

Gör så här      

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär svampen i bitar och stek den i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 5 min, salta och peppra.
  3. Tillsätt gräddmjölk och senap. Låt koka ihop några min.
  4. Häll av pastavattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen.
  5. Häll över sås och gräslök och rör om.
  6. Servera med en sallad

Energi per portion: 360 kcal protein 14g kolhydrater 58g  fett 8g

Källa & bild: Arla

Inga kommentarer: