torsdag 26 maj 2011

Fisk med örter


Ingredienser - 4 port
  • 4 bitar vit fisk ca 600 g
  • ½ tsk salt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl hackade örter: bladpersilja, körvel, gräslök och lite dragon
  • 1 burk Arla Apetina® vitost smoked chili
  • 1 dl torrt vitt vin
Tillagning
  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form.
  3. Finhacka vitlök och örter.
  4. Mosa osten lätt i 3 msk av oljan och kryddorna i burken.
  5. Häll det och vinet över fisken.
  6. Strö över vitlök och örter.
  7. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
  8. Servera med potatis och lättkokta grönsaker. 
Energi per portion: 345 kcal Protein 37g  Kolhydrater 1g  Fett 21g

Källa & bild: Arla

Inga kommentarer: