lördag 14 maj 2011

Cheesecake med rabarber


Ingredienser - 8-10 bitar
  • 10 digestivekex
  • 75 g Arla® svenskt smör
  • 500 g Arla Köket Kesella® kvarg rabarber
  • 3 äggulor

 

Gör så här      

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Hacka samman kex och smör i en matberedare.
  3. Tryck ut det i en form med löstagbar kant ca 23 cm i diameter.
  4. Rör samman kvarg och äggulor till en jämn smet.
  5. Bred ut smeten i formen.
  6. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min.
Energi per bit: 275 kcal Protein 7 g  Kolhydrater 23 g   Fett 18 g

Källa & bild: Arla

3 kommentarer:

Annie sa...

Letade efter nyttig paj och hamnade på din blogg, gått igenom en massa recept nu och det ser ut att bli en ny favorit för mig denna sidan :)

AD sa...

Vad kul att du gillar den :) Hoppas du hittar något gott att testa.

Nina sa...

Lågkalori?