onsdag 22 september 2010

Torsk i ugn


Ingredienser - 4 pers
  • 400 g torskblock
  • 3 st tomater
  • 2 st paprikor
  • ½ st purjolök
  • salt och peppar
  • 8 st medelstora potatisar
Gör så här

  1. Tärna tomater, paprika och purjolök.
  2. Tag en foliebit placera torskblocket på, häll på grönsakerna, salta och peppra.
  3. Linda in paketet, lägg på ungssäkert fat och placera i ungnen.
  4. Sjud fisken ca 30 min eller tills fisken vitnat.
  5. Servera med nypressad potatis.
Innehåll per portion
Energi 220 kcal
Kolhydrater 30,5g
Fett 1,1g
Protein 21,2g
Fibrer 4,6g

Källa: Allevo
Bild: Lånad här

2 kommentarer:

Eva sa...

hur många grader?

AD sa...

Ca 175 grader, titta till fisken då och då.

Lycka till! Hoppas det smakar :)