- 200 gram fläskfilé i skivor
- salt och peppar
- 1 dl vatten
- 2 msk soja
- 2 klyfta finhackad vitlök
- 1 st röd paprika i bitar
- 1 st grön paprika i bitar
- 100 gram minimajs (8 st)
- 2 dl potatismos (paket)
- 0.5 dl finhackad persilja
- Halstar fläskfiléerna i torr panna, salta och peppra. Ta upp dem och håll varma.
- Slå en dl vatten och två matskedar soja i stekpannan, sänk värmen och låt grönsalerna bräsera i 3-4 minuter.
- Häll grönsakerna över filéerna, servera med två dl färdigt potatismos (se bruksanvisning på paketet), som gjorts grönprickig med persiljan.
Energi per portion: 265 kcal
Källa: Aftonbladet
Bild: Lånad här
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar