Ingredienser - 2 port
- 100 g tagliatelle, ev. glutenfri
- 1 strimlad gul paprika
- 1 strimlad röd paprika
- 1 skivad rödlök
- 2 tsk olivolja
- 1 hackad vitlöksklyfta
- 1 knippa hackad slätbladig persilja
- salt och peppar
- 80 g mager parmaskinka
- ½ dl, 15 g, riven parmesanost
Så här gör du
- Koka pastan.
- Fräs paprika och lök i oljan ett par minuter. Tillsätt vitlök och fräs någon minut till. Blanda ner persiljan.
- Häll av pastavattnet utom ett par matskedar som får vara kvar i kastrullen.
- Vänd ner paprikafräset, smaka av med salt och peppar.
- Häll upp i varma tallrikar och riv grova bitar av skinkan över.
- Strö över osten och servera genast.
Energi per portion: 395 kcal
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar