Ingredienser - 4 port
- 600 g fiskfilé, t ex sej
- 1 liten ask ansjovisfiléer, ca 50 g
- 1/2 tsk salt
- 2 1/2 dl Kelda® Mild citronsås
- 2 msk ströbröd
- 2 tomater
- 1 knippe dill
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°.
- Låt ansjovisen rinna av och spara spadet.
- Finhacka ansjovisen och bred den över fisken. Salta. Vik ihop filéerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
- Häll över ansjovisspadet och såsen, strö över ströbröd.
- Stek fisken i mitten av ugnen 15-20 min.
- Hacka tomaterna och dillen. Strö det över fisken när några minuter återstår.
- Servera med kokt potatis.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör:
Energi 385 kcal
Protein 31 g
Kolhydrat 44 g
Fett 9 g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar