måndag 4 juni 2012

Kalkonpastrami med avokado- och bärsallad

Meny-1008-kalkonpastrami med avokado- och bärsallad


Ingredienser - 2 port

  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk hallonvinäger
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk fransk senap
  • salt, peppar
  • 1 avokado, urkärnad i bitar
  • 1 liten färsk skivad lök
  • 125 g delade körsbärstomater
  • 1 dl färska blåbär
  • 1 dl färska hallon
  • 1 näve rucola
  • 1 näve mâchesallad

Servera med: 200 g skivad kalkonpastrami

Så här gör du

  1. Vispa ihop olja, vinäger, honung, senap, salt och peppar i en skål. 
  2. Blanda ner avokado, lök, tomater och blåbär och låt stå några min. 
  3. Vänd försiktigt ner hallon och salladen strax innan servering.
Energi per portion: 380 kcal

Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: