söndag 4 april 2010

Potatissallad med rökt kalkon


Ingredienser - 4 portioner
  • 2 dl kesella, valfri fetthalt
  • 2–3 msk vatten
  • 1 msk senap
  • salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 röd lök, hackad
  • ca 1 kg potatis, skalad, skivad och kokt
  • ca 400 g rökt skivad kalkon eller liknande

Så här gör du:

  1. Blanda kesellan med vatten, senap, salt, svartpeppar och lite av den röda löken. Blanda med den varma potatisen eller toppa portionerna med kesellan.
  2. Lägg upp potatissallad och rökt kalkon på tallrikar och servera med resten av löken och örtgrönt.

Näringsvärde ca 350 kcal (beroende på fetthalten på kesellan) Fett 10 g Kolhydrater 5 g Fibrer 15 g

Källa & bild: icakuriren.se

Inga kommentarer: