Ingredienser - 1 person
- 1 ägg
- Salt
- Peppar
- 200 g blandad svamp
- 5 g olivolja
- ½ lök
- 1 dl bladpersilja
- 125 g melon
- 125 g jordgubbar
- 2 msk yoghurt naturell
- 10 g pumpakärnor
Tillagning
- Vispa ägget med salt och peppar.
- Rensa svampen och dela dem i kvartar. Rosta dem i en panna i lite olja med salt och peppar.
- Tillsätt hackad lök.
- När vätskan i svampen och löken kokat in strör du över hackad persilja som får steka med i 1 minut innan du tar alltihop ur pannan.
- Rör försiktigt ägget på medelvärme i pannan, tills det stelnar lätt.
- Skär melon och jordgubbar i små bitar och lägg upp dem var för sig med lite yoghurt och hackade pumpakärnor över.
- Arrangera äggröran med svamp och strö ev över lite extra persilja.
Näringsinnehåll per person 378 kcal Fett: 19 g Protein: 20 g Kolhydrater: 35 g Fibrer: 8 g
Källa & bild: IForm
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar