måndag 27 augusti 2012

Franska fiskbiffar

Franska fiskbiffar


Ingredienser - 4 port

  • 500 g fiskfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 dl frysta provencalska kryddor
  • 2 msk potatismjöl
  • 1 1/2 dl Matlagningsgrädde 15%
  • smör


Gör så här

  1. Dela fisken i bitar. 
  2. Mixa fisk, salt, peppar, örtkryddor, mjöl och grädde till en färs. 
  3. Forma färsen till 8 biffar. Stek dem i smör ca 3 min på varje sida. 
  4. Servera med potatismos, gärna blandat med spenat.


Näringsvärden per portion inklusive tillbehör
Energi 395 kcal
Protein 28 g
Kolhydrat 37 g
Fett 15 g

Källa & bild: Arla

2 kommentarer:

Annika Lundgren sa...

Wow dessa måste jag göra.... Följer dig, mycket bra sida du har.....kanon eftersom jag äter ca 1200 kcal per dag....Keep going / Annika

Johannes Edholm sa...

Ser jättegott ut! Älskar fiskburgare, helst lite kryddiga gjorda på lax. :)