söndag 12 augusti 2012

Pastagratäng



Ingredienser - 2 port

  • 2 1/2 dl kokt pasta ev. glutenfri 
  • 200 g frysta wokgrönsaker 
  • 100 g hackad kassler eller rökt skinka 
  • 1/2 tsk salt 
  • 1/2 krm svartpeppar
  •  2 ägg 
  • 2 dl lättmjölk ev. låglaktos 
Servera tillsallad

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200°. 
  2. Tina wokgrönsakerna i kokande vatten ca 1/2 minut. 
  3. Låt dem rinna av. Blanda grönsaker, pasta och kassler i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. 
  4. Vispa ihop ägg och mjölk. 
  5. Häll det i formen. 
  6. Grädda i mitten av ugnen ca 25 min. 
  7. Servera med en sallad.
Energi per portion: 318 kcal

Källs & bild: MåBra

Inga kommentarer: