Ingredienser - 4 port
- 500 g fiskfilé
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1/2 dl frysta provencalska kryddor
- 2 msk potatismjöl
- 1 1/2 dl Matlagningsgrädde 15%
- smör
Gör så här
- Dela fisken i bitar.
- Mixa fisk, salt, peppar, örtkryddor, mjöl och grädde till en färs.
- Forma färsen till 8 biffar. Stek dem i smör ca 3 min på varje sida.
- Servera med potatismos, gärna blandat med spenat.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör
Energi 395 kcal
Protein 28 g
Kolhydrat 37 g
Fett 15 g
Källa & bild: Arla
2 kommentarer:
Wow dessa måste jag göra.... Följer dig, mycket bra sida du har.....kanon eftersom jag äter ca 1200 kcal per dag....Keep going / Annika
Ser jättegott ut! Älskar fiskburgare, helst lite kryddiga gjorda på lax. :)
Skicka en kommentar