tisdag 5 april 2011

Tomat- och örtfisk med pressad potatis


Ingredienser - 2 port
  • 10 cm purjolök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2½ dl passerade tomater
  • 3 msk finhackad dill
  • 300 g vit fiskfilé ex hoki
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • ½ dl svarta oliver
Servera med:
  • 300 g kokt pressad potatis
Så här gör du
  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Ansa och strimla purjolöken, finhacka vitlöken.
  3. Blanda samman passerade tomater, dill, finhackad vitlök och purjolök.
  4. Placera fiskfiléerna i en liten eldfast form. Krydda. Häll över tomatsåsen och strö över oliver.
  5. Gratinera i ugnens mitt i ca 20 min.
Energi per portion: 331 kcal

Källa & bild; MåBra

Inga kommentarer: