fredag 8 april 2011

Crêpes med frukt och limekesella


Ingredienser - 4 port
  • 4 pannkakor från grundreceptet
  • 2 dl färska jordgubbar
  • 1 skivad kiwi
  • 100 g färsk ananas i bitar
Limekesella:
  • 1½ dl kesella, 10 %
  • 2½ msk florsocker
  • finrivet skal från 1 lime
Garnera med: 1 tsk florsocker som pudras över

Så här gör du
  1. Gör pannkakorna enligt grundrecept – pannkakor till crêpes.
  2. Skär jordgubbarna i halvor eller skivor beroende på hur stora de är.
  3. Blanda kesella, florsocker och limeskal till en bredbar röra.
  4. Lägg en klick av limekesellan på en fjärdedel av pannkakan.
  5. Lägg frukten ovanpå och vik ihop.
Energi per portion: 250 kcal

Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: