Ingredienser - 16 st
- 100 g rostade, skalade hasselnötter
- 1 dl dinkelflingor
- 50 g finriven mörk choklad, 70%
- 25 g Arla® svenskt smör, rumsvarmt
- 1 äggula
- 2 msk honung
- 1 tsk kallt starkt kaffe
- Sätt ugnen på 175°.
- Lägg 16 hasselnötter åt sidan. Mixa resten med dinkelflingor till smulor.
- Tillsätt choklad, smör, äggula, honung och kaffe. Mixa tills det bildar en boll.
- Forma bollar av smeten och lägg på plåt med bakplåtspapper.
- Tryck ner en nöt i varje kaka.
- Grädda i mitten av ugnen 9–10 min.
85 kcal
Kolhydrater 1g
Protein 6g
Fett 7g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar