Ingredienser - 2 port
- 1 hackad gul lök
- 1 grön och/eller röd tärnad paprika
- ½ strimlad röd chilifrukt
- ½ kuvert saffran, ¼ g
- ½ msk smör/olja
- 150 g fryst skaldjursmix
- 250 g keso
- 2 ägg
- salt och peppar
Servera med:
- 200 g blandad sallad
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200°.
- Fräs lök, paprika, chili och stött saffran i matfett några minuter.
- Ta av från värmen och rör ner de avrunna, tinade skaldjuren.
- Rör ihop ägg och keso med salt och peppar och blanda ner skaldjursblandningen.
- Häll i en ugnsfast, vid form.
- Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.
Energi per portion: 340 kcal, 49 % Protein, 37 % Fett, 14 % Kolhydrater
Källa & bild: MåBra
1 kommentar:
Vilken bra rätt! och blogg!
Skicka en kommentar