Ingredienser - 4 portioner
- 600 g potatis
- 2 dl lätt crème fraiche
- 1 msk chilisås
- 1 tsk torkad dragon
- 1 msk kinesisk soja
- 1 tsk dijonsenap
- 1 tsk strösocker
- 1 vitlöksklyfta
- 250 g frysta sugar snaps eller sockerärter
- 500 g utskuren biff (4 skivor)
- 1 ½ tsk salt
- 2 krm nymalen svartpeppar
Gör så här
- Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i ca 10 minuter.
- Koka crème fraiche, chilisås, dragon, soja, senap, socker och en hel skalad vitlöksklyfta 5 minuter. Lyft ur vitlöksklyftan.
- Koka sugar snapsen i saltat vatten 3 minuter.
- Salta och peppra köttet. Stek det på hög värme 3 minuter per sida för mediumstekt kött.
- Skiva och servera köttet med sås, potatis och sugar snaps.
Energi per portion: 392 kcal
Källa & bild: Matklubben
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar