Ingredienser - 8 port
- 2 ark filodeg (à ca 48x30 cm)
- 2 msk olja
- 1 pkt parmaskinka, 70 g
- 4 msk fint riven parmesanost
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200°.
- Tina degarken. Arbeta med ett ark i taget och låt de andra ligga under en fuktig, urvriden handduk för att inte torka.
- Pensla med olja på ena halvan. Vik den osmorda halvan över så att bladen blir dubbla. Klipp varje ark i fyra fyrkanter.
- Fördela parmaskinka på och rulla ihop från långsidan. Vik in kanterna så att de blir till små paket. Lägg dem med skarven neråt på en plåt med bakplåtspapper.
- Pensla rullarna med lite olja. Strö över parmesan.
- Grädda mitt i ugnen ca 10 min.
Energi per portion: 100 kcal
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar