torsdag 8 november 2012

Pastagratäng med kassler

Pastagratäng med kassler


Ingredienser - 4 portioner

  • 8 dl kokt pasta, t ex fusilli
  • 200 g kassler
  • 300 g frysta broccilibuketter
  • 1 dl grovhackade valnötter 
  • 140 g Kvibille® gräddädel
  • 4 dl Kelda® Pastasås Mild ost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. 
  2. Skär kasslern i små tärningar. 
  3. Blanda den kokta pastan, kassler, broccoli och valnötter i en smord ugnssäker form. Smula osten och blanda den med såsen. 
  4. Häll blandningen i formen och gratinera i mitten av ugnen 20-25 min. 
  5. Servera med sallad.


Näringsvärden

Energi 395 kcal
Protein 25 g
Kolhydrat 39 g
Fett 16 g

Källa & bild: Arla

Inga kommentarer: