Ingredienser - 20 port
- 300 g skalad, urkärnad pumpa i klyftor
- 2 tsk olivolja
- salt och peppar
- 1 vitlöksklyfta, riven
- 50 g chèvre
- 70 g blandsallad
- 10 hasselnötter, hackade
- 1 salladslök, finstrimlad
- 2 msk hackad bladpersilja
- 1 msk äppelbalsamvinäger
- 1 msk olivolja
Så här gör du
- Sätt ugnen på 225°.
- Vänd runt pumpan i olja med salt, peppar och vitlök.
- Baka i ugnen ca 15 min, vänd klyftorna efter halva tiden och smula över osten.
- Vispa ihop dressingen.
- Lägg upp sallad, pumpa och köttskivor på tallrikar och stänk över dressingen.
Energi per portion: 380 kcal
Källa & bild: MåBra
1 kommentar:
Det såg väldigt gott ut! Mums :)
Skicka en kommentar