Ingredienser
8 st | potatisar, (ca 700 g) |
---|---|
2 st | morötter, (ca 200 g) |
2 st | lökar, gula |
3 msk | hp-sås |
1 tsk | salt |
3 msk | smör, (2 + 1 msk) |
400 g | nötfärs |
4 st | ägg |
Tillagning
1. Skala och skär potatis, morot och lök i tärningar. Blanda med HP-sås och salt.
2. Stek grönsakerna i smöret i en panna tillsammans med färsen.
3. Stek äggen och servera till pytten. Servera med HP-sås.
2. Stek grönsakerna i smöret i en panna tillsammans med färsen.
3. Stek äggen och servera till pytten. Servera med HP-sås.
Cirka 378 kcal per portion, 13 g fett, 30 g protein, 35 g kolhydrater.
Källa & bild: alltommat
2 kommentarer:
hur många portioner är dern på ? har jag missat det nånstans?
Jag gissar att det är för 4 portioner - kikar man på bilden är det ett stekt ägg per portion och ingredienslistan innehåller 4 st... :)
Men jag håller med om att det kan vara lite tydligare angivet hur många portioner recepten är för, för ibland saknas det.
I övrigt en himla bra blogg och samling av recept!
Skicka en kommentar