Ingredienser - 4 port
- 4 kycklingfiléer, ca 500 g
- 1 msk smör-&rapsolja
- 3/4 tsk salt
- 3/4 dl sweet chilisås
- 1/2 gurka
- 2 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°.
- Bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stekpanna.
- Salta och lägg över i en ugnssäker form.
- Bred hälften av chilisåsen på kycklingen.
- Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
- Skär gurkan i små tärningar.
- Blanda gurka, yoghurt och resten av chilisåsen.
- Servera med bulgur blandat med vitlöksstekta wokgrönsaker.
Per portion exklusive tillbehör
Energi 255 kcal
Protein 33 g
Kolhydrat 17 g
Fett 11 g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar