Ingredienser - 4 port
- 400 g nötfärs, 10% fett
- 1 gul lök
- 1 paprika
- 1/2 squash, ca 200 g
- 2 tsk Svenskt Smör från Arla
- 1 burk stora vita bönor,
- ca 400 g
- 1 tsk salt
- 1 pressad vitlöksklyfta
- 1 burk krossade tomater,
- 400 g
- 1/2-1 tsk sambal oelek
- 2 dl Arla Köket® minifraiche
Gör så här
- Skala löken. Kärna ur paprikan. Skär lök, paprika och squash i bitar.
- Fräs färsen i smör i en teflonpanna och rör så att den blir smulig.
- Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med.
- Skölj bönorna i vatten och låt dem rinna av.
- Tillsätt bönor, salt, vitlök, tomater och sambal oelek. Låt allt koka några min.
- Servera med minifraiche och rucolasallad.
Per portion inklusive tillbehör
Energi 385 kcal
Protein 34 g
Kolhydrat 33 g
Fett 13 g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar