Ingredienser - 2 port
- 3 ägg
- 2 msk vatten
- ½ tsk salt
- ½ dl hackade färska örter, t ex oregano, gräslök och persilja
- 1 pkt djupfryst sparris eller 250 g färsk
- 2 tsk smör/olja
- 2 msk riven parmesanost
- 2 skivor parmaskinka
- sallad
Så här gör du
- Vispa samman ägg, vatten salt och örter.
- Tillaga sparrisen enligt förpackningen.
- Hetta upp fettet i en teflonpanna.
- Häll i äggsmeten. Stick och lyft så att omeletten blir jämnt gräddad.
- Strö över osten när den är halvgräddad och lägg på skinkan så att den precis blir varm.
- För över på varmt fat, lägg på sparrisen och vik ihop omeletten.
1 kommentar:
öägg upp mer!!! så kalorisnålt som möjligt :) skulle behöva mycket inspiration nu!
Skicka en kommentar