Ingredienser - 4 port
- 4 dubbla lammkotletter
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 250 g champinjoner
- 1 liten purjolök
- Svenskt Smör från Arla
- 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet rostad vitlök&timjan
- ½ dl vatten
- 1 tsk kalvfond
- ½ dl hackad persilja
Gör så här
- Dela champinjonerna, strimla purjolöken grovt och stek dem i smör i en panna.
- Rör ner crème fraiche, vatten och fond. Låt koka 2-3 min.
- Rör ner persiljan.
- Salta och peppra kotletterna och stek dem i smör 2-3 min på varje sida.
- Servera kotletterna med såsen, potatispuré och en sallad.
Per portion exklusive tillbehör
Energi 310 kcal
Protein 28 g
Kolhydrat 6 g
Fett 19 g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar