Ingredienser - 4 port
- 8 ägg
- 1/2 dl vispgrädde
- 1/2-1 tsk salt
- 2 krm svartpeppar
- 2 msk Arla smör
- 1-2 tsk olja smaksatt med tryffel
- Knäckebröd eller rostat bröd
- Bresaola
- Tomat
- Basilika
- Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar.
- Smält smöret i en kastrull, gärna teflon.
- Häll i äggsmeten och låt stelna under omrörning på svag värme tills smeten blivit mjukt krämig. Smaksätt med oljan.
- Servera genast på knäckebröd eller rostat bröd tillsammans med bresaola tomat och basilika.
Per portion exklusive tillbehör
Energi 265 kcal
Protein 14 g
Kolhydrat 2 g
Fett 23 g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar