onsdag 4 april 2012

Tetest

Jag är Buzzador vilket innebär att jag får förmånen att testa lite olika produkter ibland. Denna gång ska jag testa olika teer, jag älskar te och dricker det varje kväll och ganska så ofta till frukost.
Jag har nu själv testat alla teer och min absoluta favorit är Forest Fruit, jag gillar att dricka teer med smak, speciellt om jag inte äter något speciellt till. 
På en stark andra plats så kommer Earl Grey, en klassiker som alltid kommer finnas i mitt teskafferi :) Det är mer ett frukostte för mig, när jag dricker det till frukost så blir det till en god ostsmörgås :)
När det kommer till Green Tea Mandarin Orange så blev jag mycket glatt överraskad. Jag har inte varit så förtjust i grönt te då jag tyckt att det smakat konstigt...men detta gröna te smakar inte som de andra smaksatta gröna teerna jag druckit, det här smakar helt enkelt grönt te...fast det är grönt te :) Det är väldigt gott och har en frisk smak, kommer absolut att köpa det igen och ta till kvällskoppen.


Tepåsarna är triangelformade vilket rent utseendemässigt gör att de ser snyggare ut, om man nu ska tycka något om det :) Den mest intressanta delen i utformningen tycker jag är att jag upplever det som om smaken blir starkare snabbare än om man har den klassiska tepåsen. Eftersom att tebladen liksom kan flyta mer fritt i triangeln så antar jag att det kan vara det som gör skillnaden i jämförelse med den mer kompakta klassiska tepåsen. Hmm, får se vad de andra tycker om det.
Nu blir nästa steg att som sagt testa med lite fler personer och se vad de tycker...ska bli kul!
Earl Grey
Ett svart te som är en av de mest kända och populära tesorterna. Namnet kommer från Charles Grey (1764–1845) som var Storbritanniens premiärminister. Teet är traditionellt en blandning av Ceylon- och Kinateer parfymerade med bergamottolja som utvinns ur en slags citrusfrukt.
Green Tea Mandarin Orange
Ett kryddat grönt te utan bitter eftersmak. Den bjuder på naturens energi, hälsa och livskraft vilket gör det till ett utmärkt alternativ för dig som är intresserad av att pigga upp både kropp och sinne; grönt te har en avslappnande effekt, ger sinnesfrid och balans. Teet är Rainforest Alliance-certifierat.
Forest Fruit
Ett kryddat svart tee med fruktiga smaker och fruktbitar. Teerna i produktfamiljen Lipton Fruit får sin smak från solen och naturen. De ger vidare sin energi i form av fruktiga och bäriga tealternativ. Teet är Rainforest Alliance-certifierat.

1 kommentar:

Jennie sa...

Men de där pyramidteerna har ju funnits länge :)